مشاوره حقوقی طلاق تهران 24 ساعته با بهترین وکیل خانواده و طلاق در تهران آنلاین به شما کمک می کند تا اختلافات بر سر اموال خانواده از دیرباز اتفاق افتاده است .
تقسیم اموال اجدادی و ارث اموال خانوادگی یکی از رایج ترین پرونده هایی است که دادگاه ها در تحت قوانین خانواده دریافت می کنند.
همین حالا بایستی با بهترین وکیل های شهر تهران صحبت کنید تا بتوانید بهترین راه حل را بگیرید.
وقتی صحبت از حقوق ارث میشود، حق مرد برای مطالبه اموال خانوادگی بدون مناقشه به رسمیت شناخته شده است، اما وقتی صحبت از حقوق زنان در اموال خانواده میشود، قانون همیشه طرفدار آنها نبوده است.
در این راهنما، ما بر قوانین مربوط به حقوق زنان در اموال خانواده تمرکز می کنیم و پاسخ می دهیم که آیا دختران دارای حقوقی در اموال پدر هستند یا خیر.
حقوق ارث دختران قبل از سال
طبق قانون جانشینی ، حقوق ارث زنان با هیچ یک برابر نبود و پسران از حقوق کاملی بر اموال پدران خود برخوردار بودند.
دختران فقط تا زمانی که ازدواج نکرده بودند بر دارایی خانواده حق داشتند.
پس از ازدواج، دختران تمام حقوق مربوط به اموال پدر یا دارایی خانواده را از دست دادند.
آیا دختران پس از سال حقوقی در اموال پدر دارند؟
(اصلاح) به تصویب رسید که حقوق، وظایف و مسئولیت های مشابهی را به دخترانی که قبلاً محدود به پسران بودند، اعطا می کند.
مشاوره حقوقی طلاق تهران 24 ساعته
این قانون دارای اثر ماسبق است، یعنی حتی دخترانی که قبل از اصلاحیه متولد شده بودند، از حقوق مساوی برخوردار بودند و دعاوی تقسیم قبل از قانون جدید تحت پوشش قانون قرار می گرفت.
حقوق دختران در اموال اجدادی
یک دارایی زمانی به ملکیت اجدادی تبدیل می شود که تا چهار نسل از نسب مرد به ارث برسد و در طول این دوره تقسیم نشده باقی بماند.
طبق قانون اصلاحی ، دختران دارای حقوق مساوی به عنوان پسر در دارایی اجدادی هستند و این حق را با تولد در خانواده به دست می آورند.
در صورتی که دختری بخواهد سهم خود را در اموال اجدادی مطالبه کند، می توان با کمک یک وکیل خانواده در هند، شکایتی برای تقسیم اموال اجدادی مطرح کرد.
حقوق دختران در اموال خود اکتسابی پدر
مال پدری، هر ملکی است که پدر با پول خود خریداری کرده باشد.
در مورد اموال خود، پدر حق دارد مال را هبه کند یا وصیت کند که آن را به هرکسی که می خواهد بدهد و دختر نمی تواند اعتراض کند.
همچنین بخوانید: کت و شلوار پارتیشن برای بخش املاک خانواده در هند
حقوق دختران در اموال پدر هنگام فوت پدر
بهترین مشاوره حقوقی طلاق تهران
اگر پدر بدون وصیت فوت کند، همه وراث قانونی مشاوره حقوقی خانواده تلفنی از حق مساوی نسبت به اموال برخوردار می شوند. دارایی ابتدا بین وراث طبقه یک تقسیم می شود و شامل زن، دختر و پسر و سایرین می شود.
یک دختر به اندازه بقیه وراث قانونی طبقه یک در دارایی پدر سهم مساوی دارد. اگر دختر از سهم خود محروم شود، با کمک یک وکیل خانواده می توان دعوای تقسیم اموال را مطرح کرد.
حقوق دختران در اموال پدر هنگام ازدواج دختر
طبق قانون قدیم، پس از ازدواج دختر، دیگر عضوی از خانواده محسوب نمی شد و حق مطالبه سهمی از دارایی خانواده یا دارایی پدر را ندارد.
با این حال، پس از اصلاحیه ، دختر مشابه پسر به حساب میآید و وضعیت تأهل او تأثیری بر حقوق او بر اموال خانواده ندارد.
حقوق دختران در اموال پدر هنگام تولد یا فوت پدر
اگر دختر قبل یا بعد از متولد شده باشد، بدون توجه به تاریخ تولد، از حقوق مساوی مانند پسر در دارایی پدر یا اموال اجدادی برخوردار است.
با این حال، پدر باید در زنده بوده باشد تا دختر بتواند ادعای مالکیت خود را مطرح کند. اگر پدر فوت کرده باشد، دختر حقی بر اموال اجدادی نخواهد داشت و اموال خود اکتسابی طبق وصیت پدر تقسیم خواهد شد.
شماره مشاور حقوقی طلاق شبانه روزی
اختلافات مربوط مشاوره حقوقی قوانین ازدواج به اموال خانوادگی پیچیده است و در اکثر موارد به دلیل برداشت نادرست از قوانین جانشینی، بقیه اعضای خانواده از سهم دختر محروم می شوند.
توصیه می شود با یک وکیل خانواده خوب در هند مشورت کنید تا تمام اطلاعات و پشتیبانی قانونی را برای ادعای سهم در دارایی خانواده دریافت کنید.